Förlovningsfest

Oj oj oj ! säger jag bara ...


Jag skrev igår att jag skulle vilja att något skulle hända i mitt tråkiga liv. Igår efter det att vi hade tränat så skulle vi dra till Foats förlovningsfest, fy fan vad det var härligt där borta , tänk att man kan ha kul utan att dricka men det skulle nog ha varit mycket roligare om vi hade. Shit vilken skillnad det är på fest och fest, jag har varit på några förlovningspartyn med runt 100-200 personer. Men den här kändes som något annat. Det var runt 500-600pers och det var bara förlovningsfesten tänk er hur det kommer att se ut när bröllopet är..Det var fett kul iallafall tack för festen Foat och grattis ..


Och  vem vet det kanske är min tur snart :P..

idag är det som vanligt äta träning och chilla hemma, men vem vet det kanske kommer en ny överaskning .. hoppas ..nu ska jag dra och äta frukost bye


Tråkig Vecka...

Ny vecka nya tider nya mål ...


Så har ännu en vecka passerat, fan vad tiden går snabbt. allting bara rinner iväg och man bara sitter här utan att göra ett skit. aja ibland är det så iallafall nu är den en ny vecka och nya tag.


Måndag: idag blir det som vanligt ska äta och ta det lugnt framför tv:n och spela Mario kart på wii för att döda tid tills träningen börjar kl 6 samling en halvtimme innan, blir nog en ganska lugn träning idag eftersom att vi har haft match i helgen, inte jag men dom andra :(..måste börja kämpa hårdare på träningarna är mitt nya mål för veckan.för vi har ett sjukt bra lag för att spela i div .2.. och efter träningen så blir det kanske att gå ut och fiska , hoppas verkligen det skulle vara skönt att göra något nytt för omväxlingens skull..


Tisdag: Hmm det ända planerade här är träningen samma tid samma plats. och lite mario kart på det :).hoppas att det kan komma in något nytt i tisdags planeringen ...


Onsdag: se ovan :P...


torsdag: se ovan fast utan träning ...


Fredag: avfärd mot match och förhoppningsvis så sitter man med på bussen till match, om inte så blir det att sitta hemma och hoppas att jag får besök av någon :)..


Lördag. hmm inte en aning


Söndag. Fy fan vilket tråkigt liv man har ...


... Är det någon som skulle vilja byta ut sitt liv mot mitt för ett tag bara ... Snälla


Jag hoppas att det dyker upp nya saker under veckan annars blir det en jävligt träkig vecka...så nu vet ni på ett ungefär hur livet ser ut för mig ..


Peace and Love

en låt som passar in på den här veckan och i mitt liv


CH

Den här är tillägnad till en vän som jag skulle vilja kalla vän. Jag säger sådär för att jag inte känner honom så väl men hoppas att vi blivit vänner under tiden här i borlänge. Han är iallafall en underbar person.

Han är en fotbollskille med en ödmjuk personlighet och han har varit med om mycket, både ont och gott. Han  fotbollsresa skulle måna killar inte ens våga drömma om att få göra, men önskar att få vara med om. Han har varit en av sveriges mest omtalade talanger i yngre ålder, spelat i P-landslaget och även provspelat för Manchester United. Men hans karriär han inte bara bestått av blå himmel utan även en massa mörka moln.


Colo´s karriär tog fart som 15-16 åring då han spelade i superettanlaget Brage. Allt såg ljust ut tills han bryter två ben i vaden i en träningsmatch mot BP. Efter en långtids skada så är han åter i träning i A-truppen. Under tiden så har Brage degrarderats ner till div 2, Colo får dåligt med speltid i brage fast än han spelar i P-landslaget. Men det betyder inte att han inte har ögonen på sig av andra toppklubbar i sverige. Elfsborg kontaktar Colo och kommer överens om en muntligt överens kommelse som aldrig hinner bli ett skriftligt. Det tar inte långt tid innan Lyn från högsta ligan i norge får över Colo. Han gör några matcher i Lyn och under tiden i Lyn så provtränar han även med Man U. När Colo får hemlängtan börjar det gå neråt för honom i Lyn och därefter återvänder han hem till Brage igen. Han gör sin första hela säsong som senior i superettan och hinner med en halv säsong i Div 2 innan en skada i knät hindrar honom igen. Efter skadan så är han åter med i Brage, men den här gången så får han inte mycket med speltid. Han skriver inget nytt kontrakt med brage och skriver istället på för Dalkurd.

Det känns som ett på nytt fött Colo är igång igen han gör en hel försäsong och är redo för spel mot Söderhamn, Efter att ha varit inne i typ 19 min så hamnar Colo snett i en situation och ligger på mattan fullt av smärtor, Det känns som att tid och rum Står still och alla blir helt stumma av vad som hänt Colo, Såg några tårar bli bli fällda när han bars ut på bår och senare när han åkte till sjukhuset efter svar på besked om hans knä. Just nu vet vi inte vad beskedet är. Men Colo vi alla har tankarna åt ditt håll och håller tummarna för att du snart är tillbaka där du hör hemma. På fotbollsplanen.

Sitter hemma och har tankarna åt Colo´s håll, tänker på vad som kommer hända nu, tänker på att om han orkar ännu en gång kämpa sig tillbaka efter alla motgångar han har haft. Jag vet att många skulle lagt skorna på hyllan efter allt han har gått igenom , men jag hoppas inte att han gör det för han har så mycket mer att ge och bevisa för fotbollsvärlden. Det är många som står bredvid dig Colo och stöttar dig i allt du gör, det finns ingen som vill se dig på sidan av planen utan alla vill ha dig på planen, så när du ser detta så har du inga val förutom ett. Du ska tillbaka till fotbollen oavsett vad, alla dina nära och kära kommer hjälpa dig genom den svåra tid du går igenom. Vi vill sjunga ramsan " In Med Colo , In Med Colo " eller "Passa Colo, Passa Colo ".

Lycka till Colo


Minnen- Nära Och Kära

Den blomstertid nu kommer med lust och fägring stor...


Den här låten får mig tänka tillbaka till den tid som har varit och den tid som kommer att komma, Dom dåliga stunderna och dom bra, Vänner som har varit, vänner som har lämnat, vänner som kommer och vänner som finns kvar. För dom Nära och kära , för mitt och ditt hjärta , för alla år som passerat och fär alla år som kommer. för allt skratt och alla tårar. det ända som består är Minnena som aldrig dör.


Vet att det finns stunder då man lever i sin ensamhet och tänker tillbaka till allt som har varit. den dagen då det inte fanns några bekymmer inga problem, den dagen hela livet var framför oss, vi var inte rädda för något vi hade inget att förlora utan allt att vinna. Exakt det var den dagen allting började, det var den dagen vi började skriva våran framtid på det tomma pappret inom oss. Vi var bara barn som inte visste vad som var rätt eller fel, det var den tiden man träffade nya människor som man aldrig hade sett förut, Dom skulle bli dom närmaste vänner man skulle ha i reesten av våra liv men även vänner man trodde var vänner som egentligen inte var det utan de bara var ett spel dom spelade. Men även det har gjort nytta i livet, för om inte dom hade funnits så hade man aldrig vetat vilka som är ens riktiga vänner.


Det känns som allting var igår. Innan du hinner blinka så har det gått 20 år till. Tiden går så snabbt ta aldrig någon förgivet inte ens dom närmaste eller dom bästa vänner man känner och har. Det känns som att det var igår jag blev vän med dom vänner jag har nu. Kommer ihåg den tiden Turtles var mina förebilder, Hur jag fantiserade på dagis att jag var Leonardo och sparkade kompisarna när vi sprang omkring, man hade alltid sin favorit. även den gången Power rangers fanns då jag alltid var den killen i svart dräkt, kommer inte håg namnet på honom men det spelar ingen roll jag har minnena kvar. Den tiden Backstreet Boys var mina idoler. Måste berätta om när jag och några vänner sattsade på att komma med i " Sikta mot Stjärnorna", Det programmet kommer väl alla ihåg och för er som inte gör det var det små barn som uppträdde och mimade till sina idoler på tv. Vi bestämmde oss för att försöka att komma med i Sikta mot stjärnorna. Backstreet boys var bandet vi ville uppträda som , Jag skulle vara Nick, en annan kompis skulle vara Brian, kompis 2 skulle vara Howie, Kompis 3 skulle vara AJ, kompis 4 skulle vara Kevin och kompis 5 skulle vara rapparen i låten "Get down" haha . Vi gjorde ett försök som vi aldrig förföljde och det blev inget av med det, det är minnen som kommer alltid att finnas kvar. Tider då Pog, Gogos, Kulor, Hockey kort var en del av vardagen. Vad hände med alla dagar man sprang med en stor macka i handen till träningen, den tiden vi spelade fotboll året om fast det var vinter, den tiden vi var tvungna med att knacka på fönstret när vi skulle få ut en kompis från källaren, den tiden man pallade äpplen, jordgubbar, snattade godis, raketer som vi sprängde en hel korridor.den tiden vi kastade sten på fönsterrutor och sprang iväg, den tiden som vi gjorde en isbacke där vi åkte pulka lr till och med cyklade ner för. den tiden där det inte fanns tjejer att bekymmra sig över, den tiden där det bara vi kompisar som umgicks, slog, skrattade och hade roligt ihop. Vad hände med den tiden ?. Den tiden är död och förbi det ända som finns kvar är minnena som lever inom oss. Glöm aldrig bort dom för det är det som gör livet värt att leva.


Tänk på alla vänner vi förlorat alla vänner som gått bort.

-Lämna en tår men inga fler för dem vill inte att man ska tänka på den dagen dem gick bort utan de Minnen dem lämnat-

Även att man önskar att dom aldrig skulle lämna oss, så är det bara inse att det är det som är en del av våran vardag. Det är den tid som är framför oss nu. Det är nu man ska hålla sina närmsta och sina vänner som nummer 1. För imorgon så kanske dom inte finns kvar.


Om vi skulle glömma MINNENA. Det skull vara som att man skulle radera sina närmaste och sina bästa vänner som man har. För om ni tänker tillbaka på tiden som varit så är det dom som ni håller närmast era hjärtan som ni har alla minnen på.


Det finns inget jag ångrar, det finns bara saker jag vill förbättra


Jag älskar alla som finns i mitt liv och alla som lämnat.


Glöm inte I allt ont finns något gott.


Du nalkas, ljuva sommar, då gräs och gröda gror.
Med blid och livlig värma till allt, som varit dött,
sig solens strålar närma, och allt blir återfött.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Tjejer en förebild att se upp till...

Vi killar Ni tjejer det är så gud har skapat oss. Ingen av oss kan bestämma om hur vi ska se ut fastän många av oss önskar att man kunde. Men har ni tänkt på att Utseendet är inte det viktigaste i längden. Jag håller med att det är viktigt och att utsidan ger insidan en chans. Hur skulle det se ut om man var tillsammans med en skit snygg tjej som var skit dum lr om man var tillsammans med en skit ful tjej som var skit smart hmmm , haha. Ingen bra blandning något av ovan. Men egentligen så spelar det inte det heller någon roll bara man själv trivs i sällskapet och mår bra.


Men det skulle ju inte vara fel att hitta en tjej som Whitney Port.


Min tjej i all ära, förutom henne så finns det en annan tjej som jag tycker att ni andra tjejer som finns där ute borde se upp till, istället för att ha alla dom där snygga artisterna/skådespelare som tex. Jessica Alba, Beyonce, Jennifer Lopez m m som era idoler och era förebilder så tycker jag personligen att Whitney Port från The Hills/ The City borde vara en av dom. Det finns inget ont i den där tjejen. Jag sitter här hemma och blir galen när hennes arbets kollega är så äckligt taskig mot henne så jag har lust att hoppa in i Tv:n och typ döda henne. Medans Whitney är så lugn och fin och handskas med situationen som att inget har hänt. Kan ju bara tänka mig hur andra tjejer skulle agera om dom var i samma situation som henne. Inte bara att hon har en underbar personlighet, så ser hon bra ut förutom att hon är lite smal för min smak :(, iallafall hon jobbar hårt ,är alltid snäll och trevlig mot sina kompisar, pratar aldrig skit om någon. Hon är så ödmjuk så det finns inte. Jag har försökt att hitta ett fel på henne dom här dagarna jag har kollat på The Hills/ The City men det går inte , förutom att hon är lite smal men det räknas inte :). Alla tjejer där ute om ni skulle gå i samma fotspår som Whitney port så skulle ni alla vara underbara


Titta på The City/ The Hills på Mtv lr på Mtv.com för att hittaq hennes egenskaper :).


Love J..........<3


Min Helg

Min helg..

Har varit taggad hela veckan inför matchen mot Panellinios, såg verkligen framemot den. När dagen väl var framme så hade jag fortfarande suget där, allting var perfekt vädret var bra , kroppen var hel och ingenting såg fel ut tills vi börjar värma upp. Kände att kroppen var seg och hängde inte med alls, kan ha berott på att jag hade en t-shirt en lång undertröja och en tröja över det plus att jag hade lång kalsonger i typ 17 graders värme. Matchen började inte så bra heller orkade inte springa lr koncentrera mig min kropp var helt död plus att mina fötter värkde pågrund av alla skavsår jag hade från mina nya skor som jag inte har kommit in i än. Jag vet att det är dåliga bortförklaringar men det är sant. Vi låg under me 0-2, efter en jävlig dålig start på matchen det var inte pågrund av att dom var bra utan för att vi inte var så bra i början. När vi väl kom in i matchen så börjar vi spela det välkända dalkurdspelet, då börjar vi ta tag i spelet och föra den då visade vi vilka som bestämmer på fotbollsplanen när lag kommer och möter oss. Vändningen var ett faktum, efter deras två mål så tar vi över spelet mer och mer dom faller tillbaka och orkar inte hålla emot när vårat första mål kommer .Vi fortsätter trycka på och då kommer även 2-3- och 4:an som blir slut resultatet 4-2. Vi har möt panellinios Två ggr, första matchen 1-1 och den här matchen 4-2. Nästa helg serie premiär mot Söderhamn . Ses där

Senare samma dag...

Min tjej kommer på besök det är så skönt att hon kommer för man kan ta det lugnt och bara koppla av och bara mysa som man behöver då och då.

Jag bor med två kompisar som är helt underbara varje gång min tjej kommer på besök så lämnar dom lägenheten för att vi ska få vara ensama, ganska tacksam för det. Kommer bli samma sak när deras respektive kommer lr deras dejter kommer lr vad/vilka dom nu vill ha hem hit :)..

Varje gång hon är här får hon mig att börja fundera vad jag ska göra med mitt liv. För jag vill inte stå helt ensam när hon har karriär och hon börjar ställa krav på mig. Jag måste ta tag i det här om jag vill ha henne kvar i mitt liv..


Ibland är det ganska skönt att vakna kl 13.30 på en vardag. Men man missar ju så mycket, allt det sociala men jag har börjat tröttna på det, eller jag har tröttnat på det. Man kan ju inte leva såhär börjar att bli vuxen nu, måste planera framtiden. hur kommer mitt liv se ut efter Dalkurd?. Just nu så ser det bara ut som ett mörker , jag måste hitta ljus i allt mörker. Det känns som att jag lever bara i nutiden ser inte framåt alls. Jag måste börja tänka på karriären och hur jag ska bli självständig. Har alltid trott att allt skulle lösa sig av sig självt man har bara suttit hemma och hoppats att man skulle vinna någon miljon lr att något bara helt plötsligt skulle dyka upp i huvudet på vad man vill göra, men den idén måste ändras måste börja ta tag i saker och ting, måste ha flera alternativ. Jag skulle vilja leva som alla andra normala människor, vakna upp vid 6 - 6.30 gå till jobbet träffa nya människor fixa nya vänner bli lite smartare och självsäker. Det kommer att vara jobbigt att ta tag i det men det finns ingen och kommer inte att finnas någon som kommer att ta tag i det åt mig, finns inga genvägar heller. Efter mörker kommer solsken. Love J


Ett tag sen...

Nu var det ett tag sen jag var här inne och skrev. Det är inte det att ajg har tröttnat lr så för jag skulle vilja skriva i bloggen varje dag om jag kunde. Jag känner bara att jag inte vill hitta på saker lr ljuga bara för att jag ska få ett extra inlägg i bloggen. Jag vill hitta inspiration av någon lr av något men även något som har hänt i livet.

Jag brukar gå runt på olika sidor och kolla runt , på något sätt så kommer jag in på kompisar sidor där dom har skrivit saker om sig själv lr om annat. Det är ganska kul att dom skriver om vad som händer i deras liv, vad de har för problem lr vad dom har för planer , för det händer inte så ofta när man umgås med dem att de berättar vad som rör sig i deras huvud. Just därför tycker jag att det är kul att andra kompisar börjar skriva blogg eller om det finns andra sätt att få oss uppdaterade. Om man tänker efter så är det ganska jobbigt att dela privat eller personliga saker med sina närmsta kompisar , kan det bero på att man tycker att det är pinsamt att visa sina svagheter lr känslor bara för att man vill vara stark och modig framför dem. Det skulle ju vara skönt att kunna berätta allt för någon och kunna rensa det som finns inom oss. Är det därför vi skriver blogg för att det känns som att det är ens bästa vän som man ska säga allt till, men det kan ju inte vara så heller för när det väl publiceras så kan hela världen läsa den. Iallafalla jag läste en kompis anteckning och tycker att det är skit kul att dom vill dela med sig om sig själv , Fortsätt med det :)..

Jag har funderat lite okm min blogg j jag vet att det inte är välrdens populäraste blogg och kan inte gemföras med några andra bloggar , men det skulle vara skit kul och se hur många som besöker eller har besökt bloggen. Är det någon som vet hur man kan få den statistiken??..

Nu hoppas jag att det kommer hända något roligt i mitt liv som jag kan skriva om. Vi ses ....Love J.....


Fred Och Helg

Då är det helg, men i mitt fall är det helg varje dag eftersom att jag inte har ett jobb enda skillnaden är att dom som jobbar har helg också :).Men innan helgen blir är i hamn så måste jag diska och fixa till i lägenheten efter det kommer det verkligen att kännas som helg ..

Igår kväll pratade jag med kompis som berättade en ganska komisk grej gällande våra familjer, om jag ska vara ärlig så känns det som ett mirakel. Alltså vi har varit grannar i nästan 17år  och vi har känt varandra sen vi flyttade till sverige. Vi har upplevt och varit med om hen hel del, man har haft sina stunder och även sina bråk men det är väl på det sättet man blir bästa grannar och bästa kompisar. Kunde inte ha fått bättre grannar. Men iallafall efter några år som grannar så kommer mina föräldrar hem och har hamnat i tjafs med deras föräldrar, det tråkiga är inte att dom har bråkat utan att vi barnen också drabbas av deras bråk. Min föräldrar förbjuder oss att umgås med deras barn och tvärtom. När man var liten hade man inget att säga till om den saken, men man ungicks ändå i smyg, på träningar i skolan. Hur kan barn som är runt 7-10 år och som bor 5 meter ifrån varandra inte umgås , det funkade iallafall inte för oss, vi umgick tills vi förstod att våra föräldrar kunde se oss då gick vi ifrån varandra , fast vi var små så var vi inte dumma :).. Kurder är så jävla ENVISA  speciellt våra föräldrar, iEftersom att ingen av dom skulle kunna be om ursäkt för det som hände så har det pågåtts till nu. Helt sjukt, man har varit grannar bott 5 meter i från varandra och lyckats vara ovänner i 14 år - Ganska imponerande kan tyckas, men det tycker inte jag hur kan ingen ha kunnat svälja stoltheten under alla dessa år . ENVISA kurder helt otroligt. Men igår som sagt så pratade jag med en av mina grannar och han berättar om den här nyheten stora NYHETEN tycker jag iallafall- Han säger att våra föräldra har slutat FRED, då frågade jag vad är anledningen?. För jag trodde verkligen inte honom . Han sa att en av våra andra grannars mormor hade dött och alla samlades på ett ställe och umgicks och mitt under allt det här så insåg våra föräldrar att det är jävligt dumt att vara ovänner så dom började att prata. Väldigt smart tänkt där måste jag säga undra vems föräldrer det var som blev så smart helt plötsligt :).Spelar ingen roll, dom insåg nog att döden börjar närma sig och börjar inse att det var jävligt onödigt att vara ovänner. Jag och jag tror att alla vi är jävligt glada för det här , lite sent men ändå , som dom brukar säga bättre sent än aldrig. Dom har nog en hel del att prata om eller vad tror ni :)....

Fredag..

Idag blir det en ganska lugn och skön dag för min del. Ska ta det lugnt äta frukost städa lite i lägenheten. Det måste se någorlunda ut iallafall för min älskling kommer idag. Sen ska vi kl 19.00  åka ner till kvarnsvedens fotbollsplan och hejja fram Dalkurd i svenska cupen. Efter det kommer fredagen bara bestå av mys :)..Ganska lugnt men mysig dag :)...

Imorogn smäller det Har blivit bjuden till 3 fester, Juggefest med min flickvänn i sala , min brorsas frus födelsedag och även lagfest med Dalkurd . Den sista nämnda är inte vilken fest som helst utan den kommer att bli galen. Inkylning - alla nya spelare i laget kommer få uppgifter av dom spelare som har varit i laget sen tidigare. Det kommer vara en hel dag med att göra bort sig, kommer börja dagen kl 16.00 hos en kompis där vi ska dricka och sjunga singstar, fan vad jag kommer att dricka måste vara helt borta som man inte känner att det kommer att vara pinsamt när man göra alla dumheter. Iallafall singstar börjar vi dagen med det kommer att sitta två jury medlemar från laget och såklart dom två största så att ingen bangar på det man måste göra. Dom kommer att bedömma olika delar när man sjunger, Inlevelse-Rösten-Dansen. Kul att jag kommer förstöra för den grupp jag är med i eftersom att jag inte har dessa egenskaper:).Man ska försöka få så bra poäng som möjligt så man inte får Huvudstraffen som jag inte vet vad det är än, Men det kommer att utföras i slutet av dagen då vi befinner oss på krogen S2 med en hel del folk som man inte känner. Innan själva Straffen så kommer det vara en del charader på scenen på S2 och en massa andra saker . Det kommer att vara jävligt pinsamt men även jävligt kul.Därför så kommer jag vara på Dalkurdfesten. Ser fram emot det , Söker Ni En Upplevelse Så kom till S2 Nu På Lördag. Vi ses Där ..Dunder Helg :P....Love J


Gundi.blogg.se

Efter allas reaktioner igår på träning bad en av mina kompisar att jag skulle kolla in hans blogg och jag blev ganska imponerad. Han ( Amir Azrafshan ) är mer filosofiskt inställd när det gäller hans blogg. Han skriver inte så ofta i den men när han har något vettigt att skriva så kommer det upp på bloggen och jag hoppas att han fortsätter skriva för jag är är stolt och imponerad dels för att han är kurd och dels för att han skriver det jävligt bra ..Så nu tänkte jag lägga upp en av hans texter här ....Läs Den...

"ingenting!


Alla ni som tror på Gud...bli inte arga nu, men måste ta upp det här.

Gud kan ju göra vadsomhelst eller hur? Därför kallar vi honom allsmäktig, god osv.
För att någonting ska ha en början, så måste den själv vara början. Vi säger att Gud är den första, men den måste därför ha skapat sig själv också.Det går att jämföra med Big Bang Teorin,,Hela universum är skapad av en sprängning, av ingenting. Alltså brjan på allt vara ingenting. MEn även detta ingenting var ju nånting, eftersom det fanns.
Om att någonting skapades ur ingenting brukar folk säga att de var Gud som satte igång det hela. och sen fick allting gå mot utveckling, också varför det finns ondska och inte bara godhet. men det är ju en av argumenterna varför de finns ondska. Än en gång, Gud satte igång det hela, sådärför borde ingenting inte vara början då, isf Gud, och det är omöjligt om inte annat.
Jag påstår att ''ingenting'' är Gud. För tänk er, någonting så stort som universum har skapats av detta ingenting. Och det största argumentet för att Gud existerar är ; jag kan inte tänka mig något fullkomligare än gud, så därför måste han finnas .
Och sedan att ha en tanke om Gud bara måste förklara om att han finns.
Men detta fullkomlighet är ganska vidlyftigt, vad menar man med fullkomlighet`? visserligen att han e stor att ingenting större kan tänks, evig att ingenting evigare kan tänkas. Det enda som överränsstämmer med detta är ''icke varat''.
Och tänk er att icke varat faktiskt är någonting, annars skulle vi inte ha en benämning för det.
Om Gud är så allsmäktig som han är borde han klara av att göra en så stor sten att han själv inte kan lyfta den, men om han nu gör en så stor sen så kan han ju inte lyfta den, och en allsmäktig Gud klarar väl av allt???

Här kommer Teodice problemet som har fått jävligt många att tänka och de som ser detta brukar faktiskt börja tvivla på Gud. Det här problemet är jävligt gammalt och började ta fart efter jesu födelse...men ni själva kan gräva er lite kring den;


''Antingen vill Gud utplåna det onda, men kan det inte. Eller så kan han det, men vill inte. Eller så varken kan eller vill han. Om han vill men inte kan är han maktlös, vilket går emot hans natur. Om han kan men inte vill är han ond, vilket också går emot hans natur. Om han varken vill eller kan är han både ond och svag och är alltså inte Gud. Men om han vill och kan, vilket är det enda som stämmer överens med vad han är, varifrån kommer då det onda och varför gör han inte slut på det? ''

AV: Amir Azrafshan

Träning

Gamla vanliga rutinen innan träning , Jag blir hämtad av en kompis sätter mig i bilen och han kör vidare och plockar upp några andra innan vi kör till träningen . När jag kommer till träningen är vi en av dom första på plats , vi går och byter om och väntar på att dom andra ska komma. En efter en kommer in genom dörren med lite konstiga smile, så hör man Aqua och folka börjar garva , min första tanka är att dom driver med någon som dom alltid gör. Men så förstår jag att Aqua = Akoa och det är ju min Blogg :)..Så då börjars det som vanligt då dom börjar driva med mig om min blogg , säger att jag måste ta bort den för det är så bögigt och töntigt jag måste ta bort den för annars kommer dom aldrig prata med mig. men så börjar folk en efter en säga att dom också ska fixa en blogg och andra säger att dom redan har en blogg, hmm undrar vilka som ska komma ut ur sina skal. Nu är det lättar att komma ut ur skalet lr garderoben som ni skulle uttrycka det , För att ha blogg för er är ju bögigt .. haha .

Så Nu har jag även blivit döpt till AQua och jag lovar att det är inte det första smeknamnet jag har fått under tiden jag har bott här. Dom som inte gillar sitt namn och vill jätte gärna få ett annat lr ett smeknamn så ska ni flytta till borlänge , för här är allt möjligt, Jag är gankska imponerad ska jag lova för mitt namn skulle alla kuna tro är ett smeknamn för det är ju bara tre bokstäver långt men dom har fan lyckats med mitt med :). Man kan inte bli mer än imponerad... Love J


Grymma Syster



Visst är hon Grym

RSS 2.0