Down we Go

29 kvar!


Tick Tack

30 dagar Kvar !


Nedräkning

31 dagar Kvar


This Is It

Dead And Gone

Hör och Häpna!

Ooooops:D

Tid att passa så jag vaknade tidigt imorse , som jag alltid brukar göra. Men varför är det så jobbigt att gå upp när man måste iväg på något ?..När man inte har något att göra så brukar jag flyga upp ur sängen men nu när man hade något att göra så orkar man knappt öppna ögonen. Finns tyvärr inget jag kan göra åt det för så fungerar tydligen JAG. Iallafall till slut kom jag upp och iväg till matte lektionen:P. För idag så ska jag börja mitt nya liv. Jag har börjat att plugga upp några ämnen som i slutändan ska leda till att jag ska söka högskolan när ansökningarna drar igång igen :)..Det är iallafall målet, ska inte lova något förutom att jag ska göra mitt bästa, så får vi se hur långt det räcker. Så när ansökningarna drar igång igen så återkommer jag så får vi se hur det gick , Förhoppningsvis med goda nyhter :P..Har lärt mig att ta en dag i taget och en sak i taget, så jag börjar med i dag.



OBS!!!! GÅ INTE TILL MATEMATIK LEKTIONEN UTAN MATEMATIK BOKEN FETT MOBBAD

Steg 1 av 4 AVKLARAT :)

Då har man äntligen tagit tag i det igen . En sak som man borde gjort för flera år sen , men men bättre sent än aldrig. Gjorde halkbanan idag och det var väldigt kul och nu har man börjat på allvar , det ska bli så skönt att visa det där jävla körkortet för sina vänner , Speciellt en kompis Warnberg :P.  Men ska inte dra några slutsattser ännu tar en sak i taget , Steg 1 av 4 är iallafall avklarat . Snart så har jag den Andreas Warnberg du kommer bli den första jag ringer:)








Hell Yes Örebro :D

En spontan resa till Örebro blev det . Lyckorus genom hela kroppen när vi bestämde oss för att åka dit, och jag ångrar inte en sek. Fy fan vad det var galet kul där dere. Ska inte ta långt tid till nästa gång jag pker ner dit med husse igen det är en sak som är säkert. Längtar redan till nästa gång. En galen Lördag , Vi ses snart igen Örebro det ska du vara säker på :P

Till dig!!!

När alla känslor kommer på en och samma gång

RSS 2.0