Konstigt Förälskad !

Okej visst jag är Kurd och vi kurder är i Bråka med dom flesta Nationerna, dom som är runt omkring oss iallafall. Allt började för en jävla massa år sen då våra förfädrar var i krig. En jävla massa mord åt båda hållen , man fick ge och ta. Visst jag säger inte att det var rätt lr är rätt för det tycker jag verkligen inte . Men det jag inte fattar är att varför ska vi ta med oss den kulturen och generationen in i våran generation. Varför kan man bara inte sluta fred och glömma det som varit, för om vi tänker efter så var det ändå inte vi som orsakade det utan våra förfädrar. Måste vi vara lika dumma i Huvuden som dem ?.. Varför kan inte den (VI) den nya generationen låta det som varit bakom oss och sluta fred , visa att vi är smartare än vad dom var , lr är vi inte det?.. Jag tycker bara att det är tråkigt det som hänt men det kan inte vara såhär för evigt !
Iallafall det jag vill säga med det här är att Jag tror att jag har fått ett öga för Syrianer , det är något med dom som får mig att ........... Hittar inte Ord !  Allt  pga det som har hänt så är det typ helt omöjligt för mig att få en Syrian ... Men men så länge det finns hopp så finns det en chans , Inshalla en dag så får jag min Vackra Syrian...
OBS !  Jag dör för mina Landskvinnor med , men det är hårfin skillnad till Syriyoyos fördel ! HEHE

Juve + Italien ( Lindgren ) ;P

Hmm då var det dags igen.
Fotbolls VM och Italien gjorde entré . Välkomen In Italien lr som Lindgren helst skulle kalla det (Juventus) . Visst Italien har en massa spelar som kommer från Juventus men vad spelar det för roll när dom spelar som dom gör? Det kanske är just därför Italien Sög idag just pga att det var för många Juve spelare på planen . Juve Gjorde ju inte direkt någon succé i Ligan , Cl lr Inhemska Cupen. Ändå tar Lippi ut så många spelar därifrån. Italien var ju seger tippade inte bara av mig utan för många där ute även många experter. Jag tror att jag vet vad anledningen kan ha varit och det stavas  FÖR MÅNGA JUVENTUS SPELARE PÅ PLANEN !  Paraguay hade ett skott på mål första halvlek och den gick in .. VArför?.. Jo, just pga av Juventus spelarna , Giorgio Chiellini kollade på när Paraguay fick fritt nicka in bollen på deras första skott/nick på mål samtidigt som Buffon står som en stolpe i målet , tror faktiskt att min Vän Tobias Lindgren hade gjort bättre ifrån sig både som mittback istället för Giorgio Chiellini lr även i Mål istället för Buffon och jag tror även att han hade gjort bättre inhopp än Camoranesi . Tråkigt Lindgren att du inte är Italienare dom hade behövt dig en dag som denna :).. Obs ! jag nämner inte dom andra Juve spelarna för jag la inte ens märke till dem även där skulle du göra bättre ifrån dig Lindgren!
/Ako

RSS 2.0