Inte ens då!

When I can't sleep at night without holding you tight
Girl, each time I try I just break down and cry
Pain in my head oh I'd rather be dead
Spinnin' around and around

Although we've come to the End Of The Road
Still I can't let you go
It's unnatural, you belong to me, I belong to you
Come to the End of the Road
Still I can't let you go
It's unnatural, you belong to me, I belong to you 


Can you love me again like you loved me before
This time I want you to love me much more
This time instead just come to my bed
And baby just don't let me, don't let me down

Maybe You'll forgive me, hmm
Maybe you'll try
We should be happy together
Forever, you and I

And I'm still gonna be here for you 'till my dying day baby
Right now, I'm just in so much pain baby
because you just won't come back to me
Will you, just come back to me

Yes baby my heart is lonely

My heart hurts baby

I feel pain too Baby please come back











Med dom här känslorna vill jag förmedla denna låt till dig






Till J

Helgen

SKönt att entligen gå ut igår , det var ett bra tag sen sist:). hade det riktigt trevligt . Öppna ögonen och se att jag inte är ensam på denna världen. 

Titta inte tillbaka på det som varit lev i nuet , vänder mig om och säger hej då.

Det jag känner inom min!

Jag har försökt att hitta en låt som kan beskriva det jag känner inom mig. Här är den iallafall. Den här låten kunde ha kommit från mig:)


Lyssna lr läs texten den är helt underbar :)


Hopp :(

När man känner sorg så hittar man lycka genom musiken







Kan inte


Vad ska jag göra!

Som vanligt har jag funderat. Men fortfarande inte kommit fram till något ännu. Jag har märkt att det ända som kan fylla igen det tomma hål jag har inom mig är hon. Fast det finns ju inget man kan göra för att det ska läka. Tiden läker inte alla sår, vissa får man leva med resten av sitt liv, det här ärret jag kommer ha inom mig kommer vara ett minne som aldrig kommer att dö ut och som jag kommer att vara lycklig över att titta tillbaka på. Är det min tur att vända ryggen mot och säga hej då?

Revolutionary

Att veta vad du har - Att veta vad du behöver - Att veta vad du kan leva utan - Det är att granska sin kontroll....

Vad vill du?


Vem vet?

Hej alla, vill bara säga att idag är det nya tag mot finare tider , jag lever i nuet och dags att komma tillbaka till verkligheten. eller jag ska vara ärlig, det kommer hända en sak till imorgon och efter det så får jag se

tack alla


Väntar På Vaddå?

Vad väntar jag på egentligen? varför väntar jag på något som inte längre finns?. Jag förstår faktiskt inte det själv. Det finns ett ordspråk som jag verkligen lever efter "Hoppet är det sista som lämnar dig", kan det stämma . Jag tror att det stämmer in på mig , för jag tror verkligen att jag lever på det just nu , fast jag vet att det hopp jag hoppas på är så död som den kan bli. Men jag vägrar ge upp något så fint och värdefullt. Darför lyssnar jag inte på allt mina kompisar säger, men det som får mig att må bra tar jag till mig :).  det låter iallafall väldigt bra när dom säger saker för att hjälpa mig och det tackar jag inte nej till. Han säger "om man verkligen är menade för varandra så kommer hon tillbaka oavsett vad" . En dröm eller kanske önsketänkande,  aa det är så jag tänker. Vad ska jag göra då? Hur ska jag tänka? Det måste finnas flera alternativ som är till min fördel. Men jag vet verkligen inte vad det kan vara. Är verkligen hoppet det sista som lämnar mig ??


Heej!

Vem försöker jag lura? Det går att lura andra men det svåraste är nog att förska lura sig själv, det har jag försökt med nu i några dagar men jag lyckas jag inte med. Jag mår bättre men fortfarande inte så bra. Idag kanske det blir lite bättre , hoppas iallafall. Kan inte bara sitta hemma och deppa för det tror jag inte att Hon gör. Ska utforska Eskilstuna idag, dags att ge det här en chans. Hmm ska inte iväg förrens senare men ändå:P.. Vi ses sen. PoK (Puss o Kram)

Jag ska klara mig ut ur detta Helvete

Feel it comin' in the air
Hear the screams from everywhere
I'm addicted to the thrill
It's a dangerous love affair
Can't be scared when it goes down
Got a problem, tell me now
Only thing that's on my mind
Is who's gonna run this town tonight...
Is who's gonna run this town tonight...
We gonna run this town

Life's a game but it's not fair
I break the rules so I don't care
So I keep doin' my own thing
Walkin' tall against the rain
Victory's within the mile
Almost there, don't give up now
Only thing that's on my mind
Is How am gonna Bring her back tonight

Lär dig livets svåra gåta älska glömma och förlåta

Lär dig livets svåra gåta älska glömma och förlåta


Lycka måste vara människans största önskan. Det finns ganska många sätt att få den känslan. Men det finns även så många sätt att bli av med den. Jag tänka berätta om den lycka jag just har förlorat.


Vill börja meda tt säga att jag har så fina människor runt mig och det är jag tacksam över, för man kunde ha haft det värre. Alla mina vänner, mina syskon och även mina föräldrar. jag älskar er alla.



En kompis som jag älskar över hela mitt hjärta är Hussein, även fast vi har haft bra och dåliga stunder har vi alltid hållt ihop, känns som att det inte finns något som kommer att komma mellan oss. En av anledningarna kan vara att vi har nästan samma bakgrund. Kommer ihåg en dag då vi var i sala och vi träffade på mina föräldrar, Hussein hamnade i tjaffs med dom. Som alla vet så har inte utländska föräldrar samma metalitet som svenska föräldrar, så från den dagen har mina föräldrar hatat hussein och har sagt åt mig att jag aldrig får umgås med honom. Jag älskar mina föräldrar mer än något annat dom har gjort så mycket för mig som jag är så tacksam över, men det ska inte betyda att de kan bestämma över vem lr vilka jag får umgås med eftersom att jag kan inte tillåta dem att ta en som bra vän ifrån mig. Med tiden så har dom fått acceptera att jag umgås med honom även fast dom inte gillar det, men det är ju inte dom som ska umgås med hussein utan jag. Det är såklart att det är enklare om man har stöd från sina föräldrar men ibland måste man gå emot dom för att inte förlora en man älskar. Man vet helt enkelt vilka vänner man ska ha och ta vara på och han är en av dom, därför så måste jag offra mycket för att inte förlora honom.


När jag föddes så var min uppväxt inte som många andras här i sverige, jag växte upp under andra omständigheter och jag har mina föräldrar tacka för att jag lever idag och har det så bra som jag har det.Det kunde ha slutat mycket värre om det inte vore för dem. Så med andra ord betyder det att jag måste lyssna och anpassa mig efter vad mina föräldrar vill och inte vill för det är jag ju skyldiga dom eller?..Som sagt så har mina föräldrar en helt annan mentalitet angående en uppfostran och kultur. Om dom fick bestämma så skulle jag varit gift och haft några barn med en kurdisk tjej som förmodligen hade varit en släkting eller kusin. Jag borde ju egentligen lyssna på dem efter allt dom har gjort och gett mig, det borde ju vara min skyldighet till dom. Även fast det är mina föräldrar och allt dom gjort för mig så måste jag kämpa för det jag vill och älskar. Jag träffade en tjej som jag berätta om för mina föräldrar innan jag ens hade börjat så sa dom att jag kan glömma henne för det kommer aldrig att hända och att dom skulle aldrig att acceptera henne. Men ibland måste man välja mella att göra dom lyyckliga eller att jag själv ska vara lycklig, det är ju ändå jag som ska leva med henne resten av mitt liv och inte dom. Även fast jag vet att dom inte skulle gilla det så är det något man måste kämpa för, för om min föräldrar älskar mig så måste dom ändå vilja mitt bästa och att dom vill se mig lycklig. För i slutändan är det du som ska vara lycklig och det kommer dom också inse om dom nu verkligen älskar dig och om dom inte gör det varför ska man lyssna på dem för. Jag älskar min föräldrar men det finns en gräns av vad dom får bestämma av vad jag får och inte får göra. En sak som dom aldrig kommer att få bestämma är vem jag ska älska och spendera resten av mitt liv med och därför skulle jag offra allt för att få spendera mitt liv med den jag älskar. det jag vill säga är att om man verkligen älskar varandra så kommer att föräldrarna till sluta att förstå vad ens barn är lyckliga av och kommer till slut att acceptera ditt beslut. Men bara om man älskar den personen och är beredd att kämpa för Honom/Henne..


Palla


Vi

Idag har det varit en jobbig dag men även en ganska nyttig dag . Först och främst så är jag tacksam för att jag har så underbara Vänner, vänner med ett stort V:).. Eftersom att jag har haft det ganska jobbigt så har jag pratat med en hel del kompisar, många som jag har nära hjärtat och visa om jag bara har på min kontakt lista. Oavsett vad så är det alltid skönt att lätta på hjärtat efter en jobbig tid.
 
Men imorgon när jag vaknar och har tid så ska jag skriva lite saker från hjärtat. tack alla som stöttat mig och hjälpt mig idag


Kom tillbaka

when you hear me calling you ,
you always come around
when am lost and falling i know
i will bee found.

beond great desert hot sand dead trees
nomatter what stands inbetween
your love will always bring me pease.

in every winter and storm i know
your love
will keep me warm, in
 every weather and every storm i know
 you be there  to keep me warm.

even though all the arguments
the fiting and the pain i still
love you  so i know it was not all
 in vain.


in every winter and storm i know
your love
will keep me warm, in
 every weather and every storm i know
 you be there  to keep me warm.

when the sun is shining and the
skys are blue
when the night is falling and the
stars shine trow its so beautiful
and the all reminds me of you

in every winter and storm i know
your love
will keep me warm, in
 every weather and every storm i know
 you be there to keep me warm.


Åhhhhh

Har haft en riktig jobbig tid just nu. Ni vet när man inte vet vart man ska taq vägen lr vad man ska göra man bara är helt förvirrad, Det är så jag känner just nu. Så jag har försökt att prata med många som kan lätta på min smärta. Det har hjälpt men det är frotfarande jobbigt. Många säger att jag ska försöka att ta det lugnt så kommer allt att fixa sig och andra säger att det är bara att lämna det bakom dig och gå vidare , det finns flera där ute. Finns det verkligen det , I mina ögon så finns det tyvärr inte det .Men jag måste inse att det här är verkligheten våran tid har passerat och att det är dags att gå vidare hur ont det än gör.

 


Jag vill inte :(

Jag vill inte finns mer jag vill inte vara kvar här , varför ska Jag alltid förstöra. Jag älskar ju dig verkligen över hela MITT HJÄRTA


Varför

Jag tänker aldrig ge Upp dig, Ska kämpa till sista andetaget.

:(

Ska sticka långt härifrån, Finns inget kvar här att hämta :(


Äntligen!!

Jaha ja idag så smäller det :P, jag ska träffa henne efter 34 dagar. Ni som inte vet hur det känns så tycker jag att ni ska vara ifrån eran tjej i 34 dagar och träffa henne så kommer ni veta den känslan jag bär på just nu . Jag längtar så jävla mycket. Nu är det bara 3.5 timmar kvar vilken skilland på 3.5 och 34 dagar :).. Jag har saknat henne så mycket, mitt hjärta. Men det kommer kännas så konstigt är faktiskt lite nervös fast det är min flickvän. Efter lite små tjaffs över telefonen så vet jag inte hur jag ska bemöta henne , om jag ska hålla avstånd och prata med henne om allt lr om jag hoppar på henne , tror på det sist nämnda. Aja ska dra och fixa mig iordning vill ju se fin ut för mitt hjärta. Ha Det Bäst :) för det ska jag:D

Tagit bort

Som ni har märkt så har jag tagit bort 3 st inlägg pga att jag märkte att det var för privat och personligt . Men jag hoppas att allt löser sig snart.

RSS 2.0